CHIQ U50G5SF een televisie van 50 inches

Presentatie van de CHIQ U50G5SF

CHIQ onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de U50G5SF.
Daarnaast CHIQ geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de CHIQ U50G5SF is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

U50G5SF van CHIQ – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. CHIQ heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De CHIQ U50G5SF is gewoon plat.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, CHIQ heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de U50G5SF, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het U50G5SF is ongetwijfeld zijn technologie Ultra Slim Design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie CHIQ U50G5SF

De ontwerpers CHIQ hebben dit nieuwe TV-toestel U50G5SF gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, CHIQ bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het CHIQ televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Tot slot, CHIQ heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de U50G5SF CHIQ maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie CHIQ U50G5SF

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schottenmet 8 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de U50G5SF CHIQ, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de CHIQ U50G5SF

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

U50G5SF van CHIQ- Zijn connectiviteit

Deze televisie CHIQ U50G5SF biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.

Presentatie van de technische kenmerken van de CHIQ U50G5SF

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 112,6 cm x 65,46 cm x 8,59 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem TFT
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 2
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 125 W

Onze conclusie over de CHIQ U50G5SF

Concluderend kan worden gesteld dat het CHIQ U50G5SF een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze U50G5SF is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
CHIQ kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.