Continental Edison CELED55S19BB3 : een goede Direct-LED televisie ?

CELED55S19BB3 van Continental Edison- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Continental Edison is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie CELED55S19BB3. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Ten eerste, de grootte: 54.6 inches op dit apparaat.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit CELED55S19BB3 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Continental Edison CELED55S19BB3

De technici van de Continental Edison afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Kortom, het Continental Edison produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Continental Edison CELED55S19BB3.

CELED55S19BB3 van Continental Edison- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Continental Edison blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met dit nieuwe model, Continental Edison bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Continental Edison televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 54.6inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Continental Edison CELED55S19BB3 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Continental Edison CELED55S19BB3

De ontwerpers hiervan CELED55S19BB3 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Continental Edison CELED55S19BB3

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Continental Edison CELED55S19BB3

Continental Edison maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het CELED55S19BB3 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit CELED55S19BB3 wordt gepresenteerd.Het Continental Edison CELED55S19BB3 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 2 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Continental Edison CELED55S19BB3

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 124.8 cm x 74.1 cm x 9.6 cm
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Continental Edison CELED55S19BB3

Tot slot is dit nieuw Continental Edison CELED55S19BB3 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit CELED55S19BB3 te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.