De AKAI AKTV3228: wat is deze low-end TV waard ?

AKAI AKTV3228 A HDdat het verschil maakt?

Een nieuw model uit AKAI. Ze hebben net besloten om hun assortiment te verrijken met een goedkopere televisie , de AKTV3228.
Een snelle blik op het specificatieblad : 32 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  De kenmerken ervan zijn fundamenteel, maar zoals we al zeiden, kunnen sommige zelfs worden beschouwd als mid-range.en dus blijven we geconfronteerd met een interessant televisietoestel.
Als u overweegt om de AKAI AKTV3228, lees dan verder om te zien of het echt de moeite waard is.

Het ontwerp van de AKAI AKTV3228

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van AKAI.
Wie zei dat producten op instapniveau niet konden profiteren van een kwalitatief hoogstaand ontwerp? Dat is de gedachte dat we elkaar met dit TV-toestel kunnen confronteren. Dat niets onmogelijk is voor AKAI.
Uiteindelijk is het AKAI AKTV3228 een TV met een eenvoudig en efficiënt ontwerp.

AKTV3228 van AKAI- Het scherm

Zelfs op een instapmodel AKAI werkt de teruggave op de display zeer goed. Het beeld is waarheidsgetrouw en laat toe te profiteren van een duidelijke weergave, zonder de oorspronkelijke bron te vervormen.
Met dit nieuwe model, AKAI bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het AKAI televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Met een schermformaat van 32inches, dit AKTV3228is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, AKAI heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte zouden we kunnen zeggen dat het gemiddeld is; maar wat kan er nog meer gevraagd worden van een low-end apparaat.

Het geluid van de AKAI AKTV3228

De kracht van het audiosysteem is beperkt, waardoor een kwaliteitsvolle weergave niet mogelijk is.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Kortom, geluid is niet het kenmerk dat je de AKTV3228 AKAI. Lage kwaliteit; genoeg keuze om naar het nieuws te luisteren of kinderen te laten kijken naar hun educatieve programma’s.

Het intelligente aspect van de AKAI AKTV3228

Voor het softwaregedeelte heeft het AKTV3228 AKAI een besturingssysteemAndroïd. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV AKTV3228 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van AKAI AKTV3228

Door het kleine aantal connectoren zal het sommige gebruikers benadelen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop AKTV3228 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit AKTV3228 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de AKAI AKTV3228

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.1 cm x 43.7 cm x 8.7 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Androïd
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1

Onze conclusie over de AKAI AKTV3228

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe AKTV3228 AKAI opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze AKTV3228 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Van deze nieuwe AKAI kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.