De Hakeeta 6kpr50xcnt-02: wat is deze middenklasse TV waard ?

Hakeeta 6kpr50xcnt-02 de nieuwe Ultra HD 4K

Onlangs Hakeeta is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 6kpr50xcnt-02 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, de grootte: 32 inches op dit apparaat.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie Hakeeta 6kpr50xcnt-02

Het Hakeeta 6kpr50xcnt-02 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Hakeeta de 6kpr50xcnt-02.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Hakeeta 6kpr50xcnt-02 is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Bovendien is de steun van de Commissieis van het gebogen type.Tot slot, Hakeeta heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 6kpr50xcnt-02 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Hakeeta 6kpr50xcnt-02

Het Hakeeta kan nauwelijks beter dan dit 6kpr50xcnt-02 met een LED scherm.
Met dit nieuwe model, Hakeeta bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Hakeeta presenteert dit 6kpr50xcnt-02 met een scherm van 32inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de 6kpr50xcnt-02 Hakeeta maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Hakeeta 6kpr50xcnt-02

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Hakeeta het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 5 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 6kpr50xcnt-02 Hakeeta is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Hakeeta 6kpr50xcnt-02

Aan de softwarekant is het Hakeeta 6kpr50xcnt-02 uitgerust met het besturingssysteemAndroid geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Hakeeta 6kpr50xcnt-02 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

6kpr50xcnt-02 van Hakeeta- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.De laat u Hakeeta 6kpr50xcnt-02 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hakeeta 6kpr50xcnt-02

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 69.82 cm x 39.25 cm x 7.874cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Android
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Samengestelde invoer (video) Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Hakeeta 6kpr50xcnt-02

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 6kpr50xcnt-02 Hakeeta opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze Hakeeta om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 6kpr50xcnt-02, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Hakeeta kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.