De Hisense H65AE6400: wat is deze middenklasse TV waard ?

Hisense H65AE6400 de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Hisense H65AE6400, een mid-range televisie van Hisense. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 65 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Is het Hisense gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

H65AE6400 van Hisense – Ontwerp

Het Hisense H65AE6400 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze H65AE6400. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze Hisense H65AE6400 is vrij standaard, plat.

De charme van het H65AE6400 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Hisense is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Hisense H65AE6400 TV wordt onthuld.

H65AE6400 van Hisense- Het scherm

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel H65AE6400 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Hisense bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Hisense televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

H65AE6400 van Hisense- Het geluid

Ze Hisense H65AE6400 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 15 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense H65AE6400

Het is bijna een gewoonte geworden voor Hisense, dit H65AE6400 heeft zijn besturingssysteemVIDAA U2.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hisense H65AE6400

Deze televisie Hisense H65AE6400 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop H65AE6400 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit H65AE6400 wordt gepresenteerd.Zij is van Hisense mening dat H65AE6400 de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hisense H65AE6400

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 145 cm x 84.1 cm x 7.1 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 15
Slimme TV VIDAA U2.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

H65AE6400 van Hisense- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Hisense H65AE6400 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze Hisense om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de H65AE6400, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Hisense kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.