De Huawei Honor Vision X1 65: wat is deze middenklasse TV waard ?

Huawei Honor Vision X1 65 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Onlangs Huawei is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de Honor Vision X1 65 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Huawei hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Huawei Honor Vision X1 65 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Honor Vision X1 65 van Huawei – Ontwerp

Het Huawei Honor Vision X1 65 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Huawei al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Honor Vision X1 65 van Huawei- Het scherm

Met de weergave hiervan Honor Vision X1 65 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Huawei Honor Vision X1 65 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Huawei kiest een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is in het midden van het bereik.
Tot slot, Huawei heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Huawei Honor Vision X1 65 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Huawei Honor Vision X1 65

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog Honor Vision X1 65 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze Honor Vision X1 65 Huawei. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Honor Vision X1 65 Huawei is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Huawei Honor Vision X1 65

Voor het softwaregedeelte heeft het Honor Vision X1 65 Huawei een besturingssysteemHarmonyOS 1. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Honor Vision X1 65 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Huawei Honor Vision X1 65

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit Honor Vision X1 65 wordt gepresenteerd.Het Huawei Honor Vision X1 65 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Huawei Honor Vision X1 65

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 70
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Huawei Honor Vision X1 65

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe Honor Vision X1 65 Huawei opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Huawei kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het beschikbare RAM, het geluidsvermogen.