De LEADER LE-CTV3200FHD: wat is deze low-end TV waard ?

LEADER LE-CTV3200FHD A Full HDdat het verschil maakt?

Een nieuw model uit LEADER. Ze hebben net besloten om hun assortiment te verrijken met een goedkopere televisie , de LE-CTV3200FHD.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 32 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Interessante kenmerken. Deze televisie die alle LEADER knowhow in zich draagt, is uiteindelijk tegen een vrij redelijke prijs voor het merk.
U wenst het te kopen ? Na het lezen van onze analyse heeft u alle elementen om te weten of het een goede keuze is.

LE-CTV3200FHD van LEADER – Ontwerp

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van LEADER.
Wie zei dat producten op instapniveau niet konden profiteren van een kwalitatief hoogstaand ontwerp? Dat is de gedachte dat we elkaar met dit TV-toestel kunnen confronteren. Dat niets onmogelijk is voor LEADER.
Tot slot, zelfs als het ontwerp belangrijk is, is het niet op dit punt dat we het beoordelen LE-CTV3200FHD. U kunt het in uw woonkamer zetten, het zal niet misstaan.

Het scherm van de LEADER LE-CTV3200FHD

Zelfs op een instapmodel LEADER werkt de teruggave op de display zeer goed. Het beeld is waarheidsgetrouw en laat toe te profiteren van een duidelijke weergave, zonder de oorspronkelijke bron te vervormen.
Met dit nieuwe model, LEADER bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
En met zijn 32inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Tot slot, LEADER heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte zouden we kunnen zeggen dat het gemiddeld is; maar wat kan er nog meer gevraagd worden van een low-end apparaat.

tv-geluidspresentatie LEADER LE-CTV3200FHD

Over het algemeen worden de geluiden goed gereproduceerd, maar je moet de lage en middentoon vergeten. Het verdient de voorkeur om een extern systeem te gebruiken voor een betere geluidsonderdompeling.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schottenmet 8 W bij uitgang.

Tot slot zal het geluid van deze TV nauwelijks alle geluiden afspelen. Slecht in de hoge tonen en in de lage tonen. Het is niet geweldig; maar dat is genoeg voor dit bereik.

LE-CTV3200FHD van LEADER- Zijn connectiviteit

LEADER heeft het aantal beschikbare poorten en ingangen voor dit model genegeerd. Waarschijnlijk een keuze die verband houdt met het instapmodel.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Het LEADER LE-CTV3200FHD is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de LEADER LE-CTV3200FHD

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 434 x 732 x 80.3 mm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 29 W

LE-CTV3200FHD van LEADER- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe LE-CTV3200FHD LEADER opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte.