De LG 24LM500S: wat is deze middenklasse TV waard ?

Wat is de nieuwe LG 24LM500S waarde?

Het bedrijf LG besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn 24LM500S.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie LG 24LM500S

Het LG 24LM500S is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie LG 24LM500S

De ontwerpers LG hebben dit nieuwe TV-toestel 24LM500S gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het LG televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
LG kiest een frequentie van 48 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de 24LM500S LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie LG 24LM500S

Ze LG 24LM500S is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Tot slot, als we het geluid van de 24LM500S up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 24LM500S LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 24LM500S

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 24LM500S zijn besturingssysteemwebOS 3.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 24LM500S

Deze televisie LG 24LM500S biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 2 verbindingen, niet te slecht.Het LG 24LM500S is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 HDMI-poorten

24LM500S van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 58
Schermgrootte in inches 23.6
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem W-LED
Weergavefrequentie 48
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal HDMI-poorten 2
Kleurdiepte 8
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 26 W

Ter afsluiting van de LG 24LM500S

Tot slot is dit nieuw LG 24LM500S een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.