De LG OLED77ZXPUA: wat is deze middenklasse TV waard ?

Wat is de nieuwe LG OLED77ZXPUA waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de LG OLED77ZXPUA.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 8K resolution.  Met een diagonaal van 76.7 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de LG OLED77ZXPUA is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

OLED77ZXPUA van LG – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. LG heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het LG is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de LG OLED77ZXPUA TV wordt onthuld.

OLED77ZXPUA van LG- Het scherm

Met de weergave hiervan OLED77ZXPUA wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Dit model heeft een Ultra HD 8Kdisplay.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
LG kiest een frequentie van 40 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 8Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de OLED77ZXPUA LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

OLED77ZXPUA van LG- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog OLED77ZXPUA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metmeerdere luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG OLED77ZXPUA

Aan de softwarekant is het LG OLED77ZXPUA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de LG OLED77ZXPUA

Deze televisie LG OLED77ZXPUA biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 14 mogelijke verbanden dat dit OLED77ZXPUA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

OLED77ZXPUA van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 33
Schermgrootte in inches 76.7
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG OLED77ZXPUA

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe OLED77ZXPUA LG opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met deze Ultra 8k LG maakt u de keuze voor geavanceerde technologie. Een verstandige keuze die u in staat stelt een perfect apparaat onder ogen te zien. Het is mooi en het geluid is krachtig. De juiste balans.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.