De Loewe Bild 3.49: wat is deze high-end TV waard ?

Hoe zit het met de nieuwe Loewe Bild 3.49?

Loewe heeft zojuist de lancering van de Bild 3.49… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 49centimeter.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Bild 3.49 van Loewe – Ontwerp

De technici van de Loewe afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp Loewe Bild 3.49 heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Loewe Bild 3 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Loewe Bild 3.49 een elegante TV in deze serie te maken.
De Bild 3.49is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 49 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.Kortom, het Loewe produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Loewe Bild 3.49.

Bild 3.49 van Loewe- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Loewe Bild 3.49 met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Loewe blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Loewe presenteert dit Bild 3.49 met een scherm van 49inches; deze televisiebehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

Bild 3.49 van Loewe- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 20 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Loewe Bild 3.49

Aan de softwarekant is het Loewe Bild 3.49 uitgerust met het besturingssysteemLoewe OSU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Loewe Bild 3.49

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Loewe Bild 3.49, hebben we veel keuze.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop Bild 3.49 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de Loewe Bild 3.49

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 111.9 cm x 68.1 cm x 9.5 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Loewe OS
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 173 W

Ter afsluiting van de Loewe Bild 3.49

Tot slot is dit nieuw Loewe Bild 3.49 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze Bild 3.49 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.