De Samsung QE65Q950TS: wat is deze middenklasse TV waard ?

Wat is de nieuwe Samsung QE65Q950TS waarde?

Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de QE65Q950TS ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
In zijn 64.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s Samsung zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 8K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen QE65Q950TS Samsung? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Samsung QE65Q950TS

Het Samsung QE65Q950TS verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

QE65Q950TS van Samsung- Het scherm

Met de weergave hiervan QE65Q950TS wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 8Kresolutie weer.Samsung presenteert dit QE65Q950TS met een scherm van 64.5inches; deze televisieis een van de grootste.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 40 Hz, de vloeibaarheid van de beelden die op het televisietoestel worden weergegeven is niet uitzonderlijk. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van beeldverschuivingsproblemen. Dit verklaart ook waarom het op Samsung in het instapniveau van zijn gamma wordt geplaatst.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 8Kbeeldresolutie.
Zo Samsung QE65Q950TS kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Samsung QE65Q950TS

Ze Samsung QE65Q950TS is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse sprekers voor een geluidsvermogen van 7.5 W.

Tot slot, als we het geluid van de QE65Q950TS Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Samsung QE65Q950TS

Aan de softwarekant is het Samsung QE65Q950TS uitgerust met het besturingssysteemTizen 5.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QE65Q950TS met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

QE65Q950TS van Samsung- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QE65Q950TS, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het QE65Q950TS aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.De laat u Samsung QE65Q950TS toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Samsung QE65Q950TS

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 15
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 7.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 344 W

Ter afsluiting van de Samsung QE65Q950TS

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Met deze Ultra 8k Samsung maakt u de keuze voor geavanceerde technologie. Een verstandige keuze die u in staat stelt een perfect apparaat onder ogen te zien. Het is mooi en het geluid is krachtig. De juiste balans.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.