De Samsung QE65Q95T: wat is deze middenklasse TV waard ?

QE65Q95T van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee QE65Q95T een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung QE65Q95T is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Samsung QE65Q95T

Het Samsung QE65Q95T is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

QE65Q95T van Samsung- Het scherm

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Samsung kiest een frequentie van 40 Hz, de vloeibaarheid van de beelden die op het televisietoestel worden weergegeven is niet uitzonderlijk. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van beeldverschuivingsproblemen. Dit verklaart ook waarom het op Samsung in het instapniveau van zijn gamma wordt geplaatst.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de QE65Q95T Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Samsung QE65Q95T

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met diverse schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de QE65Q95T Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

QE65Q95T van Samsung- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QE65Q95T zijn besturingssysteemTizen 5.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QE65Q95T communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QE65Q95T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QE65Q95T

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het QE65Q95T aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit QE65Q95T wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Samsung QE65Q95T

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 34.8
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 213 W

QE65Q95T van Samsung- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung QE65Q95T een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.