De Samsung UN75RU7100FXZA: wat is deze high-end TV waard ?

Presentatie van de Samsung UN75RU7100FXZA

Vandaag gaan we de Samsung UN75RU7100FXZA, een top-of-the-range televisie van Samsung. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 75centimeter.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Samsung De nieuwe UN75RU7100FXZA. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de Samsung UN75RU7100FXZA

De technici van de Samsung afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze UN75RU7100FXZA. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De Samsung UN75RU7100FXZA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 75 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UN75RU7100FXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het UN75RU7100FXZA is ongetwijfeld zijn technologie New Edge – Slim design.
Een TV van 75inches, deze Samsung bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie Samsung UN75RU7100FXZA

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Samsung UN75RU7100FXZA met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUN75RU7100FXZA.

Het Samsung UN75RU7100FXZA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Samsung presenteert dit UN75RU7100FXZA met een scherm van 75inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Samsung UN75RU7100FXZA kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Samsung UN75RU7100FXZA

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee UN75RU7100FXZA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

UN75RU7100FXZA van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UN75RU7100FXZA heeft zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung UN75RU7100FXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UN75RU7100FXZA

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het UN75RU7100FXZA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.De laat u Samsung UN75RU7100FXZA toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de Samsung UN75RU7100FXZA

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164,9 cm x 92,8 cm x 6.01 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 154 W

UN75RU7100FXZA van Samsung- De conclusie

De langverwachte Samsung UN75RU7100FXZA tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.