De Sharp LC-24DHF4012E: wat is deze middenklasse TV waard ?

Hoe zit het met de nieuwe Sharp LC-24DHF4012E?

Het bedrijf Sharp besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn LC-24DHF4012E.
In zijn 24 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Waarom kunnen we dit LC-24DHF4012E als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Sharp LC-24DHF4012E

Het Sharp LC-24DHF4012E verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Sharp al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Sharp LC-24DHF4012E

De ontwerpers Sharp hebben dit nieuwe TV-toestel LC-24DHF4012E gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuweLC-24DHF4012E Sharp, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Sharp LC-24DHF4012E is beschikbaar in de HDresolutie.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Sharp presenteert dit LC-24DHF4012E met een scherm van 24inches; deze televisiebehoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Bovendien Sharp heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de LC-24DHF4012E Sharp maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Sharp LC-24DHF4012E

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sharp het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 3 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het verbindingssysteem van de Sharp LC-24DHF4012E

Deze televisie Sharp LC-24DHF4012E biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het LC-24DHF4012E aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Sharp LC-24DHF4012E

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 329.2 x 554 x 45.1 mm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 3
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 25 W

Onze conclusie over de Sharp LC-24DHF4012E

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe LC-24DHF4012E Sharp opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte.