De Sony 65X950G: wat is deze high-end TV waard ?

65X950G van Sony- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Laatst gelanceerd in de reeks van Sony, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model 65X950G is echt de moeite waard.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s Sony zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

65X950G van Sony – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Sony 65X950G een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Sony 65X950G is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de X95B serie.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze Sony 65X950G is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 65X950G, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Een TV van 65inches, deze Sony bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

65X950G van Sony- Het scherm

Sony richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 65X950G wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Sony blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Sony 65X950G is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Sony kiest een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Sony 65X950G kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Sony 65X950G

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit diverse sprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sony 65X950G

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit 65X950G is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

65X950G van Sony- Zijn connectiviteit

Sony maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 65X950G wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony 65X950G

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 149.2 cm x 89.7 cm x 10.7 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 369 W

Onze conclusie over de Sony 65X950G

Tot slot is dit nieuw Sony 65X950G de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Negatief punt 65X950G is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.