De Sony KD-48A9: wat is deze middenklasse TV waard ?

KD-48A9 van Sony- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Sony KD-48A9, een mid-range televisie van Sony. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 47.6 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Waarom kunnen we dit KD-48A9 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Sony KD-48A9

Het Sony KD-48A9 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Sony heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee KD-48A9 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Sony KD-48A9

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 47.6inches, dit KD-48A9behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de KD-48A9 Sony maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Sony KD-48A9

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

KD-48A9 van Sony- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het KD-48A9 Sony een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony KD-48A9 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Sony KD-48A9

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Sony KD-48A9, het biedt u voldoende elementen.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 13 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony KD-48A9 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony KD-48A9

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 58
Schermgrootte in inches 47.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

KD-48A9 van Sony- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Sony KD-48A9 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Sony kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.