De TCL 50P615 (AP): wat is deze middenklasse TV waard ?

50P615 (AP) van TCL- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de TCL 50P615 (AP), een mid-range televisie van TCL. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Een snelle blik op het specificatieblad : 49.5 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Daarnaast TCL geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

50P615 (AP) van TCL – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die TCL al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

50P615 (AP) van TCL- Het scherm

De ontwerpers TCL hebben dit nieuwe TV-toestel 50P615 (AP) gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
TCL blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 49.5inches, dit 50P615 (AP)is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de TCL 50P615 (AP)

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 50P615 (AP) steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 9.5 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel TCL 50P615 (AP)

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 50P615 (AP) heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

50P615 (AP) van TCL- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 50P615 (AP), het biedt u voldoende elementen.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 50P615 (AP) wordt gepresenteerd.Zij is van TCL mening dat 50P615 (AP) de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 2 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de TCL 50P615 (AP)

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 9.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 95 W

Onze conclusie over de TCL 50P615 (AP)

Tot slot is dit nieuw TCL 50P615 (AP) een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.