De TD Systems K50DLH8US: wat is deze high-end TV waard ?

TD Systems K50DLH8US de nieuwe Ultra HD 4K

TD Systems behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee K50DLH8US een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
In zijn 50 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

K50DLH8US van TD Systems – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze TD Systems K50DLH8US neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 50 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, TD Systems heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de K50DLH8US, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. TD Systems probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

K50DLH8US van TD Systems- Het scherm

TD Systems legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
TD Systems blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het TD Systems K50DLH8US is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 50inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de modellen in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, TD Systems heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

Het geluid van de TD Systems K50DLH8US

De ontwerpers hiervan K50DLH8US hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 8 W.

Het intelligente aspect van de TD Systems K50DLH8US

Het is bijna een gewoonte geworden voor TD Systems, dit K50DLH8US heeft zijn besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

K50DLH8US van TD Systems- Zijn connectiviteit

Het K50DLH8US zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

K50DLH8US van TD Systems- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 113.1 cm x 65.5 cm x 9.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 133 W

K50DLH8US van TD Systems- De conclusie

Met andere woorden, het TD Systems K50DLH8US is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de TD Systems knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.