De Vizio OLED55-H1: wat is deze middenklasse TV waard ?

Presentatie van de Vizio OLED55-H1

Vizio behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee OLED55-H1 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
In zijn 54.6 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen OLED55-H1 Vizio? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Vizio OLED55-H1

Sober maar in lijn met de huidige trends. Vizio heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Vizio al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Vizio OLED55-H1

Het Vizio heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Het Vizio televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 54.6inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 48 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Vizio OLED55-H1

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 15 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het OLED55-H1 Vizio is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

OLED55-H1 van Vizio- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Vizio, dit OLED55-H1 heeft zijn besturingssysteemSmartCastU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV OLED55-H1 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Vizio OLED55-H1

Deze televisie Vizio OLED55-H1 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de Vizio OLED55-H1

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.12
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 48
Geluidsvermogen 15
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 122 W

OLED55-H1 van Vizio- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Vizio OLED55-H1 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.