De Vu 40 PL: wat is deze middenklasse TV waard ?

Presentatie van de Vu 40 PL

Vu onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 40 PL.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 40 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 40 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 40 PL als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Vu 40 PL

Het Vu 40 PL verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Vu blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze Vu 40 PL is vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 40 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het 40 PL is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot, Vu heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 40 PL een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Vu 40 PL

De ontwerpers Vu hebben dit nieuwe TV-toestel 40 PL gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe40 PL Vu, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Vu presenteert dit 40 PL met een scherm van 40inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Vu heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Vu 40 PL kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Vu 40 PL

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Vu het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 40 PL Vu is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Vu 40 PL

Voor het softwaregedeelte heeft het 40 PL Vu een besturingssysteemLinux. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Vu 40 PL

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het Vu 40 PL is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Vu 40 PL

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 100.5 x 15.4 x 62.1 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Linux
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 110 W

40 PL van Vu- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Vu 40 PL een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze Vu om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 40 PL, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het geluidsvermogen.