Engel LE 4060 T2 : een goede LED televisie ?

Presentatie van de Engel LE 4060 T2

Onlangs Engel is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de LE 4060 T2 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
In zijn 40 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Engel LE 4060 T2 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Engel LE 4060 T2

Het Engel LE 4060 T2 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Engel LE 4060 T2

De ontwerpers Engel hebben dit nieuwe TV-toestel LE 4060 T2 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Engel bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Bovendien, met een scherm van 40inches, de LE 4060 T2behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de LE 4060 T2 Engel maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Engel LE 4060 T2

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 6 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het intelligente aspect van de Engel LE 4060 T2

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het LE 4060 T2 zijn besturingssysteemFAUXU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.

Presentatie van de verbindingstechniek van Engel LE 4060 T2

Deze televisie Engel LE 4060 T2 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit LE 4060 T2 wordt gepresenteerd.Het Engel LE 4060 T2 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Technische kenmerken van de Engel LE 4060 T2

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 908 x 522,2 x 77,4 mm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-C
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja

LE 4060 T2 van Engel- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe LE 4060 T2 Engel opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Engel kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.