Fortex FX32Q01 Een middenklasse LED televisie

FX32Q01 van Fortex- Presentatie van deze HD

Vandaag gaan we de Fortex FX32Q01, een mid-range televisie van Fortex. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Een snelle blik op het specificatieblad : 32 inches.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

FX32Q01 van Fortex – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Fortex heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De FX32Q01neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Fortex FX32Q01

Het Fortex heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Fortex blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een HDdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Fortex presenteert dit FX32Q01 met een scherm van 32inches; deze televisiebehoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Fortex FX32Q01 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Fortex FX32Q01

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Fortex het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de FX32Q01 Fortex, het is het woord correct dat naar buiten komt.

FX32Q01 van Fortex- Ingebedde intelligentie

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit FX32Q01 Fortex aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Presentatie van de verbindingstechniek van Fortex FX32Q01

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit FX32Q01 wordt gepresenteerd.Het Fortex FX32Q01 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Fortex FX32Q01

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73 x 7.5 x 43 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 45 W

FX32Q01 van Fortex- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Fortex FX32Q01 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Negatief punt FX32Q01 is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het geluidsvermogen.