Goed idee : de 32A5600F Direct LED from Hisense

Hisense 32A5600F A HDdat het verschil maakt?

Hisense behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 32A5600F een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Is het Hisense gelukt om de uitdaging van een effici├źnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

tv-ontwerppresentatie Hisense 32A5600F

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hisense heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

32A5600F van Hisense- Het scherm

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel 32A5600F gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe32A5600F Hisense, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Hisense 32A5600F is beschikbaar in de HDresolutie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Hisense kiest een frequentie van 50 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Tot slot, Hisense heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

32A5600F van Hisense- Het geluid

Ze Hisense 32A5600F is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee schottenmet 6 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

32A5600F van Hisense- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Hisense 32A5600F uitgerust met het besturingssysteemVIDAA U2.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

32A5600F van Hisense- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense 32A5600F, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 32A5600F wordt gepresenteerd.Het Hisense 32A5600F is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense 32A5600F

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.8
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 6
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 50 W

Ter afsluiting van de Hisense 32A5600F

Tot slot is dit nieuw Hisense 32A5600F een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Van deze nieuwe Hisense kunnen we 3 positieve punten behouden: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.

55T8S TW van TCL : Onze visie

Presentatie van de TCL 55T8S TW Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55T8S TW...

KD-49X7055 van Sony : Onze visie

Presentatie van de Sony KD-49X7055 Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KD-49X7055 een interessant scherm voor dat door...

Medion Life E12845 de televisie HD

Medion Life E12845 de nieuwe HDHet bedrijf Medion besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Life E12845.Wat de technologie betreft,...

LG 43UN74006LB de televisie Ultra HD 4K

LG 43UN74006LB de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de LG 43UN74006LB, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit...

Samsung QE85Q950TS het andere televisietoestel van Samsung

QE85Q950TS van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 8KVandaag gaan we de Samsung QE85Q950TS, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten...

De SamsungQN55Q60T: wat is deze middenklasse TV waard ?

Samsung QN55Q60T de nieuwe Ultra HD 4KHet bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn QN55Q60T.Daarnaast is deze televisie...