Goed idee : de 32FK5HE4000 LED from Hitachi

Hoe zit het met de nieuwe Hitachi 32FK5HE4000?

Daarnaast Hitachi geeft dit eenFull HD resolution.  

tv-ontwerppresentatie Hitachi 32FK5HE4000

Deze nieuwe Hitachi 32FK5HE4000 is nogal plat.
Met een interessante grootte van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis in de vorm van een voetstuk.

tv-presentatie Hitachi 32FK5HE4000

Hitachi blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Hitachi 32FK5HE4000 is beschikbaar in de Full HDresolutie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Tot slot, Hitachi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .

32FK5HE4000 van Hitachi- Het geluid

De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 6 W.

Het intelligente aspect van de Hitachi 32FK5HE4000

Aan de softwarekant is het Hitachi 32FK5HE4000 uitgerust met het besturingssysteemSmartVue geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 32FK5HE4000 communiceert.
Een TV die ook met een toetsenbord in de afstandsbediening kan worden bediend. Gemakkelijk te gebruiken, u doet alles vanaf uw bank.
Deze software-omgeving innoveert op de Hitachi 32FK5HE4000 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Technische kenmerken van de Hitachi 32FK5HE4000

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 6
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 45 W

32FK5HE4000 van Hitachi- De conclusie

De keuze Hitachi om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 32FK5HE4000, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.