Goed idee : de 40S325-CA Direct-LED from TCL

Wat is de nieuwe TCL 40S325-CA waarde?

Vandaag gaan we de TCL 40S325-CA, een mid-range televisie van TCL. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Een snelle blik op het specificatieblad : 40 inches.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 40 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 40S325-CA als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

40S325-CA van TCL – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die TCL al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie TCL 40S325-CA

Het TCL kan nauwelijks beter dan dit 40S325-CA met een Direct-LED scherm.
TCL blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Met een schermformaat van 40inches, dit 40S325-CAbehoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo TCL 40S325-CA kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

40S325-CA van TCL- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Tot slot, als we het geluid van de 40S325-CA TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de TCL 40S325-CA

Voor het softwaregedeelte heeft het 40S325-CA TCL een besturingssysteemRoku TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 40S325-CA communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 40S325-CA

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het 40S325-CA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.De laat u TCL 40S325-CA toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

40S325-CA van TCL- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.5521 cm x 49.8105 cm x 7.37 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 30 W

Onze conclusie over de TCL 40S325-CA

Concluderend kan worden gesteld dat het TCL 40S325-CA een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de TCL knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.