Goed idee : de 43LF711C20 Direct-LED from Toshiba

Hoe zit het met de nieuwe Toshiba 43LF711C20?

Laatst gelanceerd in de reeks van Toshiba, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model 43LF711C20 is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de Toshiba 43LF711C20

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Toshiba 43LF711C20 een top-of-the-range TV-toestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Toshiba 43LF711C20 een elegante TV in deze serie te maken.
Toshiba een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

43LF711C20 van Toshiba- Het scherm

Toshiba richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 43LF711C20 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Toshiba blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Toshiba 43LF711C20 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 43inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de modellen in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien Toshiba heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Toshiba 43LF711C20 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Toshiba 43LF711C20

Het Toshiba 43LF711C20 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Het intelligente aspect van de Toshiba 43LF711C20

Aan de softwarekant is het Toshiba 43LF711C20 uitgerust met het besturingssysteemAmazon Fire TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Toshiba 43LF711C20

Toshiba maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Toshiba 43LF711C20

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.96 cm x 68.04 cm x 9.3 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Amazon Fire TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 130 W

Onze conclusie over de Toshiba 43LF711C20

De conclusie is dat deze Toshiba 43LF711C20 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Toshiba om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 43LF711C20, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, de weergavefrequentie.