Goed idee : de 43PUS6814/12 Direct-LED from Philips

Wat is de nieuwe Philips 43PUS6814/12 waarde?

Philips is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 43PUS6814/12. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 43 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Philips 43PUS6814/12

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Philips 43PUS6814/12 een top-of-the-range TV-toestel.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Philips de 43PUS6814/12.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De 43PUS6814/12neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Kortom, het Philips produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Philips 43PUS6814/12.

Het scherm van de Philips 43PUS6814/12

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Philips blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Philips blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 43inches, de 43PUS6814/12behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Philips heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

43PUS6814/12 van Philips- Het geluid

Het Philips 43PUS6814/12 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Philips 43PUS6814/12

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 43PUS6814/12 zijn besturingssysteemSaphi geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 43PUS6814/12

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 43PUS6814/12 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Philips 43PUS6814/12

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.1302 cm x 52.9482 cm x 7.69 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Saphi
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 71 W

Ter afsluiting van de Philips 43PUS6814/12

De conclusie is dat deze Philips 43PUS6814/12 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 43PUS6814/12 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Philips kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie, de schermgrootte.