Goed idee : de 55SM9010PLA Direct LED from LG

55SM9010PLA van LG- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Een evolutie van het vorige model, het LG 55SM9010PLA is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 55centimeter.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  LG De nieuwe 55SM9010PLA. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 55SM9010PLA zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

55SM9010PLA van LG – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. LG blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De 55SM9010PLAis gewoon plat.
Met een interessante grootte van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis boogvormig.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de New Edge – Slim design technologie.
LG een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

55SM9010PLA van LG- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het LG 55SM9010PLA met een Direct LED scherm het opvallend goed.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het LG 55SM9010PLA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 55inches, dit 55SM9010PLAis een van de grootste.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG 55SM9010PLA kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de LG 55SM9010PLA

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

55SM9010PLA van LG- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het LG 55SM9010PLA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 4.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 55SM9010PLA

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 55SM9010PLA wordt gepresenteerd.Zij is van LG mening dat 55SM9010PLA de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de LG 55SM9010PLA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 6.25 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Onze conclusie over de LG 55SM9010PLA

Tot slot is dit nieuw LG 55SM9010PLA de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 55SM9010PLA is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.