Goed idee : de 55U55A Direct LED from Konka

55U55A van Konka- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Konka 55U55A.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Is het Konka gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

tv-ontwerppresentatie Konka 55U55A

Sober maar in lijn met de huidige trends. Konka heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Kortom, het Konka is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Konka 55U55A TV wordt onthuld.

Het scherm van de Konka 55U55A

Het Konka kan nauwelijks beter dan dit 55U55A met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe55U55A Konka, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 50 Hz, Konka heeft zijn werk gemarkeerd. De vertraging in de weergave van de vorige modellen is grotendeels verminderd. In de spelmodus is de vertraging tussen de actie die op de controller wordt uitgevoerd en de repercussie daarvan op het scherm bijna niet waarneembaar. In de bioscoopmodus is er geen invloed op de weergave van de film
Tot slot, Konka heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de 55U55A Konka maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

55U55A van Konka- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55U55A Konka is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Konka 55U55A

Aan de softwarekant is het Konka 55U55A uitgerust met het besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Konka 55U55A

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Konka 55U55A, het biedt u voldoende elementen.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 55U55A wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

55U55A van Konka- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 61
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Konka 55U55A

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.