Goed idee : de 65OB9900 OLED from Vestel

Wat is de nieuwe Vestel 65OB9900 waarde?

Vestel heeft zojuist de lancering van de 65OB9900… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Daarnaast Vestel geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Vestel 65OB9900

De technici van de Vestel afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 65OB9900. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Vestel 65OB9900 is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 65 inches,
De charme van het 65OB9900 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Kortom, het Vestel produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Vestel 65OB9900.

65OB9900 van Vestel- Het scherm

Vestel richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 65OB9900 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met dit nieuwe model, Vestel bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de oled maakt het mogelijk om met dit model een interessant beeld te presenteren, in termen van kwaliteit en weergave.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Vestel heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

65OB9900 van Vestel- Het geluid

Het Vestel 65OB9900 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 12 W bij uitgang.

Het intelligente aspect van de Vestel 65OB9900

Aan de softwarekant is het Vestel 65OB9900 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Vestel 65OB9900

Het 65OB9900 zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het Vestel 65OB9900 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Vestel 65OB9900

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 145.3 cm x 82.8 cm x 0.47 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 12
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
Bluetooth Ja
ethernet Ja

65OB9900 van Vestel- De conclusie

De conclusie is dat deze Vestel 65OB9900 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Vestel om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 65OB9900, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met de OLED plaat hoeft u niet te blozen in vergelijking met andere modellen die zijn uitgerust met LED’s. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.