Goed idee : de H55U7BUK Freeview Play LED from Hisense

Presentatie van de Hisense H55U7BUK Freeview Play

Hisense onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de H55U7BUK Freeview Play.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 55centimeter.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Waarom kunnen we dit H55U7BUK Freeview Play als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Hisense H55U7BUK Freeview Play

Het Hisense H55U7BUK Freeview Play is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Hisense blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Hisense H55U7BUK Freeview Play neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Hisense al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Hisense H55U7BUK Freeview Play

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel H55U7BUK Freeview Play gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Hisense bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Hisense presenteert dit H55U7BUK Freeview Play met een scherm van 55inches; deze televisieis een van de grootste.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Hisense kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Hisense H55U7BUK Freeview Play

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog H55U7BUK Freeview Play steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Hisense H55U7BUK Freeview Play

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het H55U7BUK Freeview Play zijn besturingssysteemVIDAA U3U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV H55U7BUK Freeview Play communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hisense H55U7BUK Freeview Play

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense H55U7BUK Freeview Play, het biedt u voldoende elementen.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit H55U7BUK Freeview Play wordt gepresenteerd.De Hisense H55U7BUK Freeview Play is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense H55U7BUK Freeview Play

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.96 cm x 68.04 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV VIDAA U3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Ter afsluiting van de Hisense H55U7BUK Freeview Play

Concluderend kan worden gesteld dat het Hisense H55U7BUK Freeview Play een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze H55U7BUK Freeview Play is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.