Goed idee : de LC-32HI3012E Direct-LED from Sharp

LC-32HI3012E van Sharp- Presentatie van deze HD

Vandaag gaan we de Sharp LC-32HI3012E, een mid-range televisie van Sharp. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, de grootte: 31.5 inches op dit apparaat.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Sharp LC-32HI3012E

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sharp heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het Sharp is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Sharp LC-32HI3012E TV wordt onthuld.

tv-presentatie Sharp LC-32HI3012E

Het Sharp heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een HDdisplay.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 31.5inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 100 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Sharp heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de LC-32HI3012E Sharp maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Sharp LC-32HI3012E

Ze Sharp LC-32HI3012E is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze LC-32HI3012E Sharp. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het verbindingssysteem van de Sharp LC-32HI3012E

Deze televisie Sharp LC-32HI3012E biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit LC-32HI3012E wordt gepresenteerd.De laat u Sharp LC-32HI3012E toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sharp LC-32HI3012E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 45 W

Onze conclusie over de Sharp LC-32HI3012E

Concluderend kan worden gesteld dat het Sharp LC-32HI3012E een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, het geluidsvermogen.