Goed idee : de QN43LS03RAFXZC Edge-LED from Samsung

QN43LS03RAFXZC van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Samsung behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee QN43LS03RAFXZC een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
In zijn 43 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit QN43LS03RAFXZC zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

QN43LS03RAFXZC van Samsung – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung QN43LS03RAFXZC een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze QN43LS03RAFXZC. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung QN43LS03RAFXZC een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Samsung QN43LS03RAFXZC is nogal plat.
Met een interessante grootte van 43 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Frame design technologie.
Samsung een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

Het scherm van de Samsung QN43LS03RAFXZC

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model QN43LS03RAFXZC wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met deze nieuweQN43LS03RAFXZC Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 43inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de modellen in het gemiddelde.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de QN43LS03RAFXZC verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

QN43LS03RAFXZC van Samsung- Het geluid

Het Samsung QN43LS03RAFXZC zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Samsung QN43LS03RAFXZC

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QN43LS03RAFXZC zijn besturingssysteemTizen 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QN43LS03RAFXZC communiceert.

Het verbindingssysteem van de Samsung QN43LS03RAFXZC

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Zij is van Samsung mening dat QN43LS03RAFXZC de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QN43LS03RAFXZC

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.13 cm x 52.95 cm x 4.32 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Samsung QN43LS03RAFXZC

Tot slot is dit nieuw Samsung QN43LS03RAFXZC de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.