Goed idee : de QN65LS03RAFXZA Edge-LED from Samsung

Wat is de nieuwe Samsung QN65LS03RAFXZA waarde?

Een evolutie van het vorige model, het Samsung QN65LS03RAFXZA is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Ten eerste, de grootte: 65 inches op dit apparaat.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Samsung QN65LS03RAFXZA

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Samsung QN65LS03RAFXZA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de LS03R serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung QN65LS03RAFXZA een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Samsung QN65LS03RAFXZA is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QN65LS03RAFXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Frame design technologie.
Samsung een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

tv-presentatie Samsung QN65LS03RAFXZA

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Samsung blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenQN65LS03RAFXZA.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

QN65LS03RAFXZA van Samsung- Het geluid

Het Samsung QN65LS03RAFXZA zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

QN65LS03RAFXZA van Samsung- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Samsung QN65LS03RAFXZA uitgerust met het besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QN65LS03RAFXZA communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN65LS03RAFXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QN65LS03RAFXZA

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.De Samsung QN65LS03RAFXZA is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Samsung QN65LS03RAFXZA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 4.32 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 72 W

QN65LS03RAFXZA van Samsung- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Samsung QN65LS03RAFXZA de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.