Goed idee : de SRT 32HB4003 TFT from Strong

SRT 32HB4003 van Strong- Presentatie van deze HD

Laatst gelanceerd in de reeks van Strong, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model SRT 32HB4003 is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 31centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Strong De nieuwe SRT 32HB4003. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

SRT 32HB4003 van Strong – Ontwerp

De technici van de Strong afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Strong SRT 32HB4003 een elegante TV in deze serie te maken.
Kortom, het Strong produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Strong SRT 32HB4003.

Het scherm van de Strong SRT 32HB4003

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Strong SRT 32HB4003 met een TFT scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweSRT 32HB4003 Strong, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Strong SRT 32HB4003 is beschikbaar in de HDresolutie.Bovendien, met een scherm van 31inches, de SRT 32HB4003behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de SRT 32HB4003 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

SRT 32HB4003 van Strong- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Presentatie van de verbindingstechniek van Strong SRT 32HB4003

Strong maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het SRT 32HB4003 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit SRT 32HB4003 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Strong SRT 32HB4003

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 434.1 x 736.4 x 75.5 mm
Schermgrootte in inches 31
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 35 W

SRT 32HB4003 van Strong- De conclusie

De conclusie is dat deze Strong SRT 32HB4003 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte.