Goed idee : de TX-65GX800 Edge-LED from Panasonic

TX-65GX800 van Panasonic- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Panasonic is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie TX-65GX800. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s Panasonic zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit TX-65GX800 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Panasonic TX-65GX800

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze TX-65GX800. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Panasonic TX-65GX800 een elegante TV in deze serie te maken.
De TX-65GX800is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieis bijzonder goed ontworpen.
De charme van het TX-65GX800 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Een TV van 65inches, deze Panasonic bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

TX-65GX800 van Panasonic- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Panasonic TX-65GX800 met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenTX-65GX800.

Het Panasonic televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Panasonic heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

TX-65GX800 van Panasonic- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee TX-65GX800 komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Panasonic TX-65GX800

Het is bijna een gewoonte geworden voor Panasonic, dit TX-65GX800 heeft zijn besturingssysteemmy Home Screen 4U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Panasonic TX-65GX800

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Panasonic TX-65GX800, hebben we veel keuze.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit TX-65GX800 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Panasonic TX-65GX800

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 6.6 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

TX-65GX800 van Panasonic- De conclusie

De conclusie is dat deze Panasonic TX-65GX800 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.