Grundig 65VLX7010 een middenklasse televisie

Hoe zit het met de nieuwe Grundig 65VLX7010?

Vandaag gaan we de Grundig 65VLX7010, een mid-range televisie van Grundig. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Een snelle blik op het specificatieblad : 65 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Grundig zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Grundig hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit 65VLX7010 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Grundig 65VLX7010

Het Grundig 65VLX7010 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 65VLX7010. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De 65VLX7010is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Grundig heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 65VLX7010, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het 65VLX7010 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Grundig is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Grundig 65VLX7010 TV wordt onthuld.

tv-presentatie Grundig 65VLX7010

Het Grundig kan nauwelijks beter dan dit 65VLX7010 met een Direct LED scherm.
Met dit nieuwe model, Grundig bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Grundig heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Grundig 65VLX7010 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Grundig 65VLX7010

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65VLX7010 Grundig is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

65VLX7010 van Grundig- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 65VLX7010 zijn besturingssysteemSmart Inter@ctive TV 4.0 Plus. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Grundig 65VLX7010 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

65VLX7010 van Grundig- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Grundig 65VLX7010, het biedt u voldoende elementen.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Grundig 65VLX7010

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 146.6 cm x 85.7 cm x 8.3 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart Inter@ctive TV 4.0 Plus
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 225 W

65VLX7010 van Grundig- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Grundig knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.