H24E2000 van Hitachi : Onze visie

H24E2000 van Hitachi- Presentatie van deze HD

Hitachi onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de H24E2000.
Een snelle blik op het specificatieblad : 24 inches.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

H24E2000 van Hitachi – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hitachi heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De Hitachi H24E2000 is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 24 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis van het type voetstuk.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Hitachi al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

H24E2000 van Hitachi- Het scherm

Het Hitachi kan nauwelijks beter dan dit H24E2000 met een TFT scherm.
Met dit nieuwe model, Hitachi bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Hitachi H24E2000 is beschikbaar in de HDresolutie.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Hitachi presenteert dit H24E2000 met een scherm van 24inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Bovendien Hitachi heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de H24E2000 Hitachi maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

H24E2000 van Hitachi- Het geluid

Ze Hitachi H24E2000 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schottenmet 2 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de H24E2000 up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het H24E2000 Hitachi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

H24E2000 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV H24E2000 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Hitachi H24E2000

Deze televisie Hitachi H24E2000 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het H24E2000 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit H24E2000 wordt gepresenteerd.De laat u Hitachi H24E2000 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Presentatie van de technische kenmerken van de Hitachi H24E2000

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 337 x 554 x 63 mm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 2
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 27 W

Onze conclusie over de Hitachi H24E2000

Tot slot is dit nieuw Hitachi H24E2000 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Van deze nieuwe Hitachi kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte.