H40B5620 van Hisense : Test en analyse

Hisense H40B5620 de nieuwe Full HD

Daarnaast Hisense geeft dit eenFull HD resolution.  

tv-ontwerppresentatie Hisense H40B5620

Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze H40B5620. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Deze Hisense H40B5620 is nogal plat.
Met een grootte van 40 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het H40B5620 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.

H40B5620 van Hisense- Het scherm

Met dit nieuwe model, Hisense bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Hisense televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.

Het geluid van de Hisense H40B5620

Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 7 W.

Het intelligente aspect van de Hisense H40B5620

Aan de softwarekant is het Hisense H40B5620 uitgerust met het besturingssysteemVIDAA U2.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense H40B5620

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.55 cm x 49.81 cm x 8.16 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 7
Slimme TV VIDAA U2.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 53 W

H40B5620 van Hisense- De conclusie

De keuze Hisense om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de H40B5620, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.