H43A6200UK Hisense is terug met een TV-toestel Direct LED

Hisense H43A6200UK de nieuwe Ultra HD 4K

Onlangs Hisense is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de H43A6200UK ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Daarnaast Hisense geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Waarom kunnen we dit H43A6200UK als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Hisense H43A6200UK

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hisense heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Hisense blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe Hisense H43A6200UK is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 43 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Hisense heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de H43A6200UK, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het H43A6200UK is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Kortom, het Hisense is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Hisense H43A6200UK TV wordt onthuld.

tv-presentatie Hisense H43A6200UK

Met de weergave hiervan H43A6200UK wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Hisense blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Hisense H43A6200UK is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 43inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Hisense kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Hisense heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de H43A6200UK Hisense maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Hisense H43A6200UK

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 7 W.

Tot slot, als we het geluid van de H43A6200UK Hisense, het is het woord correct dat naar buiten komt.

H43A6200UK van Hisense- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het H43A6200UK Hisense een besturingssysteemVIDAA U2.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

H43A6200UK van Hisense- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit H43A6200UK wordt gepresenteerd.De Hisense H43A6200UK is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

H43A6200UK van Hisense- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 97 cm x 57.3 cm x 7.65 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 7
Slimme TV VIDAA U2.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Hisense H43A6200UK

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe H43A6200UK Hisense opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze H43A6200UK is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Hisense kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de schermgrootte.