H50U7BUK van Hisense : Onze visie

Wat is de nieuwe Hisense H50U7BUK waarde?

Hisense is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie H50U7BUK. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 50 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

H50U7BUK van Hisense – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Hisense H50U7BUK een top-of-the-range TV-toestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Hisense blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Hisense H50U7BUK een elegante TV in deze serie te maken.
Deze Hisense H50U7BUK neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 50 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Een TV van 50inches, deze Hisense bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

H50U7BUK van Hisense- Het scherm

Hisense legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 50inches, dit H50U7BUKvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Hisense heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de H50U7BUK verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Hisense H50U7BUK

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee H50U7BUK komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

H50U7BUK van Hisense- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het H50U7BUK Hisense een besturingssysteemVIDAA U3. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Hisense H50U7BUK

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In dit TV-assortiment behoort het H50U7BUK aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit H50U7BUK wordt gepresenteerd.Het Hisense H50U7BUK is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

H50U7BUK van Hisense- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.584 cm x 61.641 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV VIDAA U3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

H50U7BUK van Hisense- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Hisense H50U7BUK de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
De keuze Hisense om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de H50U7BUK, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.