H55U7BE Hisense is terug met een TV-toestel LED

Wat is de nieuwe Hisense H55U7BE waarde?

Vandaag gaan we de Hisense H55U7BE, een mid-range televisie van Hisense. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Hisense H55U7BE is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Hisense H55U7BE

Het Hisense H55U7BE is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze H55U7BE. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Hisense H55U7BE neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Hisense heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de H55U7BE, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het H55U7BE is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Hisense is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Hisense H55U7BE TV wordt onthuld.

Het scherm van de Hisense H55U7BE

Het Hisense heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Hisense bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Hisense H55U7BE is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 55inches, dit H55U7BEbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Hisense kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Hisense H55U7BE kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Hisense H55U7BE

Ze Hisense H55U7BE is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het H55U7BE Hisense is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense H55U7BE

Het is bijna een gewoonte geworden voor Hisense, dit H55U7BE heeft zijn besturingssysteemVIDAA U3. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hisense H55U7BE

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense H55U7BE, het biedt u voldoende elementen.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit H55U7BE wordt gepresenteerd.Het Hisense H55U7BE is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense H55U7BE

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.96 cm x 68.04 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV VIDAA U3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Onze conclusie over de Hisense H55U7BE

Concluderend kan worden gesteld dat het Hisense H55U7BE een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze H55U7BE is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.