H75BE7410 Hisense heeft een display Direct-LED

Hisense H75BE7410 de nieuwe Ultra HD 4K

Hisense is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie H75BE7410. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 75 inches.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Hisense De nieuwe H75BE7410. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit H75BE7410 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Hisense H75BE7410

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Hisense H75BE7410 een top-of-the-range TV-toestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Hisense probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Hisense H75BE7410

Hisense richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model H75BE7410 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met deze nieuweH75BE7410 Hisense, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Hisense presenteert dit H75BE7410 met een scherm van 75inches; deze televisieis een van de grootste.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Tot slot, Hisense heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

tv-geluidspresentatie Hisense H75BE7410

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 15 W.

H75BE7410 van Hisense- Ingebedde intelligentie

Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV H75BE7410 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Hisense H75BE7410

Het H75BE7410 zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 12 verbindingen, niet te slecht.Het Hisense H75BE7410 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

H75BE7410 van Hisense- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 965 x 1676 x 77 mm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Geluidsvermogen 15
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 200 W

H75BE7410 van Hisense- De conclusie

De langverwachte Hisense H75BE7410 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen.