haier LEH24V100D de televisie HD

Presentatie van de haier LEH24V100D

Vandaag gaan we het haier LEH24V100D, een basismodel uit haier analyseren. Een diepere analyse om na te gaan wat dit model werkelijk waard is.
Ten eerste, de grootte: 24 inches op dit apparaat.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Zelfs als het product tot een instapgroep behoort, is het resultaat ernstig.
Als u overweegt om de haier LEH24V100D, lees dan verder om te zien of het echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie haier LEH24V100D

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van haier.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door haier de LEH24V100D.
Gezien het prijsniveau is het ontwerp goed. We hadden misschien graag iets meer bereikt, maar het is, het moet worden herinnerd, een instapmodel televisie.
Deze haier LEH24V100D is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 24 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis van het type voetstuk.Uiteindelijk is het haier LEH24V100D een TV met een eenvoudig en efficiƫnt ontwerp.

tv-presentatie haier LEH24V100D

Dit haier is proberen te onderscheiden van de menigte met een Edge-LED scherm.
Met dit nieuwe model, haier bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Dit model heeft een HDdisplay.Met een schermformaat van 24inches, dit LEH24V100Dis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien haier heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is goedkoop. Met de prijs die erbij hoort.

Het geluid van de haier LEH24V100D

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 3 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV nauwelijks alle geluiden afspelen. Slecht in de hoge tonen en in de lage tonen. Het is niet geweldig; maar dat is genoeg voor dit bereik.

Het intelligente aspect van de haier LEH24V100D

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

Presentatie van de verbindingstechniek van haier LEH24V100D

De connectiviteit ervan is behoorlijk voor een basisbereik. Je hebt weinig keus.
In dit TV-assortiment behoort het LEH24V100D aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit LEH24V100D wordt gepresenteerd.Het haier LEH24V100D is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 2 antenne-ingangen, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

LEH24V100D van haier- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.4 cm x 37 cm x 13.4 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 3
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-CDVB-C2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 19 W

Ter afsluiting van de haier LEH24V100D

Tot slot, dit nieuwe haier LEH24V100D is de TV om te kopen als je niet erg voorzichtig bent met de opties, of als je op zoek bent naar een alternatief voor het oplossen van problemen.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit LEH24V100D te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.