Hisense 32H4F5 een middenklasse televisie

Hisense 32H4F5 A HDdat het verschil maakt?

Onlangs Hisense is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 32H4F5 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 32H4F5 Hisense? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de Hisense 32H4F5

Het Hisense 32H4F5 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Hisense al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

32H4F5 van Hisense- Het scherm

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel 32H4F5 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Hisense blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Hisense televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Zo Hisense 32H4F5 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

32H4F5 van Hisense- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Hisense het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 6 W bij uitgang.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense 32H4F5

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 32H4F5 zijn besturingssysteemRoku TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hisense 32H4F5

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense 32H4F5, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 32H4F5 wordt gepresenteerd.Het Hisense 32H4F5 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hisense 32H4F5

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.66
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 6
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja

Onze conclusie over de Hisense 32H4F5

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Van deze nieuwe Hisense kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.