Hisense H32BE5000 Wat is het waard?

Hisense H32BE5000 A Full HDdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de Hisense H32BE5000, een mid-range televisie van Hisense. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, de grootte: 32 inches op dit apparaat.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

H32BE5000 van Hisense – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hisense heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Hisense blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De H32BE5000is nogal plat.
Met een interessante grootte van 32 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Hisense heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de H32BE5000, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de Hisense H32BE5000

Het Hisense heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Hisense bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Bovendien, met een scherm van 32inches, de H32BE5000is aan de onderkant van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Hisense kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo Hisense H32BE5000 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Hisense H32BE5000

Ze Hisense H32BE5000 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 6 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de H32BE5000 Hisense, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense H32BE5000

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit H32BE5000 Hisense aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Het verbindingssysteem van de Hisense H32BE5000

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.Het Hisense H32BE5000 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hisense H32BE5000

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 69.82 cm x 39.25 cm x 7.28 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 38 W

Onze conclusie over de Hisense H32BE5000

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe H32BE5000 Hisense opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit H32BE5000 te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Van deze nieuwe Hisense kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.