Hisense H39A5600 een low-end televisie

Hisense H39A5600 A Full HDdat het verschil maakt?

Hisense stelt vandaag een nieuw basismodel voor, uitgerust met technologische oplossingen die werken, de H39A5600.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 39 inches.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Vanuit ons oogpunt is het interessant. Gezien de prijs lijkt dit model een goede keuze. Niet te duur, maar in ieder geval is het gemaakt met elementen waarvan we denken dat ze op de lange termijn bestand zijn.
Geen wahoo effect op dit model, maar het juiste. Kortom, het doel van de fabrikant met dit model is om een product te leveren dat voldoet aan de dagelijkse TV-behoeften ; Een analyse zal bepalen of het doel wordt bereikt en of het relevant is om het aan te schaffen.

H39A5600 van Hisense – Ontwerp

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van Hisense.
Wie zei dat producten op instapniveau niet konden profiteren van een kwalitatief hoogstaand ontwerp? Dat is de gedachte dat we elkaar met dit TV-toestel kunnen confronteren. Dat niets onmogelijk is voor Hisense.
Kortom, het Hisense doet het juiste op dit model. Een instap-tv waarvoor we meer designwerk hadden gewild. Met deze Hisense H39A5600, geen franje. Basis en dat is bijna alles. Het zou zelfs een van die TV-toestellen kunnen zijn die je aanzet om naar het nieuws te luisteren; als een radio.

H39A5600 van Hisense- Het scherm

De nieuwe Hisense biedt een beeld met teleurstellende contrasten. Het heeft lichte, donkere en ondiepe kleuren. Dit vertaalt zich in volledig uitgewassen zwarten die het niet mogelijk maken om in het donker goed van een film te genieten.
Hisense blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Hisense televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Bovendien, met een scherm van 39inches, de H39A5600is aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Hisense kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte zouden we kunnen zeggen dat het gemiddeld is; maar wat kan er nog meer gevraagd worden van een low-end apparaat.

H39A5600 van Hisense- Het geluid

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 7 W.

Tot slot, als we het geluid van de H39A5600 Hisense, eerlijke is het juiste woord voor het samen te vatten.

H39A5600 van Hisense- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het H39A5600 Hisense een besturingssysteemVIDAA U2.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Hisense H39A5600

Het verbindingssysteem bestaat uit het minimum aantal elementen. De adepten van televisietoestellen in lokale netwerkversie zullen teleurgesteld zijn door het gebrek aan mogelijkheden op het gebied van poorten en ingangen.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hisense H39A5600

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.5 cm x 51.4 cm x 7 cm
Schermgrootte in inches 39
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 7
Slimme TV VIDAA U2.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Hisense H39A5600

Concluderend, het Hisense H39A5600 is correct voor eenvoudig gebruik. Geen thuisbioscoop; en te plaatsen in een ruimte van minder dan 15m┬▓.
De keuze Hisense om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de H39A5600, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.