Hisense H50U7A Wat is het waard?

Presentatie van de Hisense H50U7A

Hisense onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de H50U7A.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 50centimeter.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Hisense hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Hisense H50U7A is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Hisense H50U7A

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hisense heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Hisense blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De Hisense H50U7A is nogal plat.
Met een interessante grootte van 50 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Ultra Slim Metal Design technologie.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Hisense al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Hisense H50U7A

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel H50U7A gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Hisense bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenH50U7A.

Het Hisense televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Met een schermformaat van 50inches, dit H50U7Avoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Hisense heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Hisense H50U7A

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Hisense het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en een vermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de H50U7A Hisense, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Hisense H50U7A

Aan de softwarekant is het Hisense H50U7A uitgerust met het besturingssysteemVIDAA U2.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

H50U7A van Hisense- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop H50U7A wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Zij is van Hisense mening dat H50U7A de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hisense H50U7A

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 111.6 cm x 65.5 cm x 5.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV VIDAA U2.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Hisense H50U7A

Tot slot is dit nieuw Hisense H50U7A een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze Hisense om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de H50U7A, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Hisense kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.