Hisense H50U7B Wat is het waard?

H50U7B van Hisense- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Het bedrijf Hisense besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn H50U7B.
Ten eerste, de grootte: 50 inches op dit apparaat.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Hisense hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Is het Hisense gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

H50U7B van Hisense – Ontwerp

Het Hisense H50U7B verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Hisense H50U7B is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de U7B serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De Hisense H50U7B is nogal plat.
Met een grootte van 50 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis van het type voetstuk.
Het belang van het H50U7B is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Kortom, het Hisense is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Hisense H50U7B TV wordt onthuld.

H50U7B van Hisense- Het scherm

Het Hisense heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Het Hisense televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Hisense presenteert dit H50U7B met een scherm van 50inches; deze televisievoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Hisense kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Hisense H50U7B

Ze Hisense H50U7B is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense H50U7B

Aan de softwarekant is het Hisense H50U7B uitgerust met het besturingssysteemVIDAA U3. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Hisense H50U7B met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

H50U7B van Hisense- Zijn connectiviteit

Deze televisie Hisense H50U7B biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop H50U7B wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De Hisense H50U7B is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense H50U7B

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.584 cm x 61.641 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV VIDAA U3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Ter afsluiting van de Hisense H50U7B

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe H50U7B Hisense opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Hisense knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.