Hisense H50U7BUK Freeview Wat is het waard?

Wat is de nieuwe Hisense H50U7BUK Freeview waarde?

Hisense is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie H50U7BUK Freeview. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 50 inches.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

H50U7BUK Freeview van Hisense – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Hisense H50U7BUK Freeview een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Hisense H50U7BUK Freeview is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de U7B serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Hisense H50U7BUK Freeview een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Hisense H50U7BUK Freeview neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 50 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis in de vorm van een voetstuk.
Het belang van het H50U7BUK Freeview is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Hisense een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

tv-presentatie Hisense H50U7BUK Freeview

Het Hisense televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Hisense presenteert dit H50U7BUK Freeview met een scherm van 50inches; deze televisiebehoort tot de modellen in het gemiddelde.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Hisense H50U7BUK Freeview kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

H50U7BUK Freeview van Hisense- Het geluid

De ontwerpers hiervan H50U7BUK Freeview hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

H50U7BUK Freeview van Hisense- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Hisense H50U7BUK Freeview uitgerust met het besturingssysteemVIDAA U3. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hisense H50U7BUK Freeview

Het H50U7BUK Freeview zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit H50U7BUK Freeview wordt gepresenteerd.Zij is van Hisense mening dat H50U7BUK Freeview de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense H50U7BUK Freeview

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.584 cm x 61.641 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV VIDAA U3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Ter afsluiting van de Hisense H50U7BUK Freeview

Met andere woorden, het Hisense H50U7BUK Freeview is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.